продукти начало | за фирмата | услуги | рег. представители | за екипа | контакти | новини
  техническа информация, материали и стандарти
           
  26.09 - 30.09.2011 год.   Шесто поредно съвместно участие с HEROSE GmbH в рамките на
МТП Пловдив, палата 14 МАШИНОСТРОЕНЕ, щанд 14 A 6.
Тази година щандът е с нова, напълно променена визия, чиито дизайн и изпълнение са реализирани от фирма NMR ООД - Пловдив. 
       
   
   
           
  27.09 - 01.10.2010 год.  

Съвместно участие с HEROSE GmbH в рамките на
МТП Пловдив, палата 14 МАШИНОСТРОЕНЕ, щанд 14 A 6.       
 
 
_____________________________________________________________
           
  12.06.2010 год.   Отвори врати новият търговски обект на "ИНКОВЕС" ЕООД в старата столица Велико Търново. Целият колектив на фирмата беше очарован от тържественото откриване както и от приятната обстановка.
След молитвите на Търновските свещеници, беше даден старта на празненството. "ИНКОВЕС" ЕООД проследи пътя на производство на любимото лятно питие на поколения българи - бира "Болярка" и се отправи към най-хубавата част - дегустацията.
Там, в приятна обстановка и изключително внимание от страна на домакина, служителите и гостите на ИНКОВЕС опитаха от всички видове бира на Болярка АД.
След разхлаждащото дегустиране тима се отправи към центъра на града, където същинската част на купона продължи до зори в изискан ресторант.
       
 
 
 
     
_____________________________________________________________
           
  декември 2009 год.   Завърши изграждането на първия етап на обект
        "ТЪРГОВСКО - СКЛАДОВА БАЗА"
  с обща разгърната площ 5215 кв.м.
Базата се намира в "Западна промишлена зона"-Варна
  От 15.12.2009 г. централния офис на фирмата се премести
в новата база
     
  инвеститор:
главен проектант:
инвестиционен кредит:
срок на завършване:
ИНКОВЕС ЕООД
арх. С. Веков
SG Експресбанк - Варна
2009 год.
_____________________________________________________________
           
  03 - 04.04.2008 год.   През лятото на 2008 г. се навършват две години, от както "ИНКОВЕС" ЕООД пое дистрибуцията за България на високотехнологичните продукти на "Herose" GmbH (Bad Oldesloe, Германия). Фирма "Herose" GmbH е признат лидер в производството и доставката на предпазна, спирателна и регулираща арматура за криогенни и общопромишлени приложения. През изтеклия период "ИНКОВЕС" ЕООД се включи успешно в международното семейство на дистрибуторите на "Herose" GmbH и бележи значим ръст в продажбите на територията на България. През периода 3-4 април 2008 г. представители на "ИНКОВЕС" ЕООД участваха в традиционния семинар, провеждан всеки 2 г. в централата на "Herose" GmbH с участието на дистрибутори от цял свят. Всички дистрибутори представиха фирмите си и споделиха подхода си към местните пазари. След разглеждането на новите производствени мощности и последвалото представяне на новите продукти на "Herose" GmbH, участниците обсъдиха във ведра и приятелска атмосфера визията на фирмата за развитие на производството и пазарните цели до 2012 г. Естествено, събитието включваше и весело продължение...
       
 
 
 
       
       
     web design by VIM ©                                                                                       © 2004 ИНКОВЕС ЕООД. Всички права запазени.